Bezpečnosť a kontrola potravín

Domov Veda v SR Novinky vedy a techniky v SR Bezpečnosť a kontrola potravín

V Piešťanoch v hoteli Park sa bude konať v dňoch 25. – 26. marca 2021 XVIII. vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou Bezpečnosť a kontrola potravín, ktorú organizuje Katedra hygieny a bezpečnosti potravín  Fakulty biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre.
Konferencia je určená širokej odbornej verejnosti pôsobiacej v oblasti potravinárstva, potravinárskych a analytických laboratórií, potravinárskych podnikov, potravinárskeho výskumu a školstva.

Cieľom konferencie je prezentovať najnovšie trendy v oblasti kontroly a bezpečnosti potravín, potravinárskej analýzy, autentifikácie a vysledovateľnosti potravín, alergénov a kontaminantov, analýzy a hodnotenia potravín novými metódami. 

Organizačné pokyny:
Záväznú prihlášku a príspevok zašlite na kontaktnú adresu do 10. 2. 2021.  

Vložné:
Novo prihlásení účastníci: 140 €  
Aktívni účastníci z roku 2020: 80 €  
Pasívni účastníci z roku 2020: 0 € 

Vložné uhraďte na účet Štátnej pokladnice IBAN: SK4081800000007000066247 BIC/SWIFT: SPSRSKBA do 28. 2. 2021.

Prosíme uviesť: VS 05111 účel platby (správa pre prijímateľa): priezvisko a meno účastníka. Bez mena a priezviska nie je možné Vašu platbu identifikovať!!!

Platba na mieste pri registrácii NIE JE MOŽNÁ!!! Potvrdenie o zaplatení vložného treba predložiť pri registrácii. 

Kontaktná adresa:
prof. Ing. Jozef Golian, Dr.,
Kontakt: Tel.: 037/6414 325, e-mail: Jozef.Golian@uniag.sk 

Registrácia

Program konferencie

Conference Programme

Viac informácií

Zdroj: SPU Nitra